Kuinka ostaa Bitcoinia PayPalilla (2020-päivitys)

PayPal voi olla yleinen online-maksujärjestelmänä, mutta suhteellisen vähän vaihtoehtoja Bitcoinin ostamiseen alustan avulla.

Suhteellisen vähän vaihtoehtoja on niille, jotka haluavat ostaa Bitcoinia PayPalin avulla.
PayPalin avulla ostajat voivat pyytää takaisinperintää vilpillisen tapahtuman yhteydessä – jota Bitcoin-huijarit voivat käyttää väärin.

Siitä huolimatta on joitain pörssejä ja vertaisverkkokauppoja, jotka tukevat Bitcoinin ostamista PayPalin avulla.
Bitcoin on ollut käytössä yli vuosikymmenen ajan; tuona aikana lukemattomia tapoja ostaa Bitcoin on kasvanut. Yksi suhteellisen harvinainen tapa on käyttää online-maksujärjestelmää PayPal; vaikka alustan kauppiaat ovat voineet hyväksyä Bitcoinin jo vuodesta 2015, Bitcoinin ostaminen PayPalin avulla on kokonaan toinen asia; suhteellisen harvat sivustot tukevat sitä maksutapana.

Tärkein syy on, että PayPal antaa muiden ostajien tavoin ostajille mahdollisuuden vaatia takaisinperintää vilpillisen tapahtuman yhteydessä. Tämä avaa mahdollisuuden ostajalle kiistää väärin tapahtuma, saada rahansa takaisin ja silti saada ostamansa Bitcoin. Luotto-yhtiöt, kuten PayPal, ovat yleensä ostajan puolella riidan ratkaisemisessa, ja koska Bitcoin on salanimi, PayPalilla ei ole mitään tapaa varmistaa, että riita on petollinen.

Bitcoin-liiketoimet ovat myös peruuttamattomia, mikä tarkoittaa, että petollisen kiistan sattuessa myyjä jää todennäköisesti taskuun, kun taas ostaja taskuttaa sekä Bitcoinin että takaisinperinnän.

Tämä selittää, miksi PayPal ei anna sinun ostaa Bitcoinia suoraan, mutta Bitcoin-ostajille, jotka haluavat käyttää PayPalia, on joitain kiertotapoja.

Mitä alustoja voidaan käyttää PayPalin varojen muuntamiseen Bitcoiniksi

Ensin tarvitset PayPal-tilin (tietenkin). Sinun on myös määritettävä lompakko Bitcoinin vastaanottamiseksi; nämä ovat ohjelmisto- tai laitteistosalauksen lompakoita, jotka voivat tallentaa julkisia ja yksityisiä avaimia, jolloin voit lähettää ja vastaanottaa kryptovaluuttoja.

Voit valita muutaman vaihtoehdon kryptovaluutan ostamisesta PayPalin avulla.

Salauksen purkuopas: Kuinka ostaa Bitcoin luottokortilla, käteisellä, PayPalilla
He sanovat, että Bitcoin on rahan tulevaisuus – mutta se on jo paljon joustavampaa kuin fiat-raha, koska voit lähettää sen minne tahansa maailmassa Immediate Edge muutamassa minuutissa alhaisilla transaktiokustannuksilla. Lukemattomat bu …

Vaikka jotkut salausvaihdot, kuten Coinbase, antavat sinun yhdistää PayPal-tilin, useimmissa tapauksissa se rajoittuu nostoihin, ei ostoihin. On kuitenkin joitain poikkeuksia. eToro sallii Bitcoinin maksamisen PayPalin avulla ja sallii kryptovaluutan siirtämisen eToro-lompakkoon. Bitcoinin ostaminen eTorosta PayPalin avulla on yksinkertaisesti kirjautumistili tilillesi, napsauttamalla „Talletusvarat“, valitsemalla „PayPal“ ensisijaiseksi maksutavaksi ja valitsemalla summa. Kun varat on talletettu, voit ostaa Bitcoinia.

xCoins on toinen vaihto-sivusto; se alkoi vertaislaina-alustana, joka yhdisti Bitcoin-lainanantajat lainanottajiin. Se käyttää PayPalia, jotta ihmiset voivat vaihtaa rahaa Bitcoinsin „vakuudelliseen lainaan“. Jokainen rekisteröity käyttäjä voi lainata tai lainata Bitcoinia; xCoins.io vastaa lainanantopyyntöä lainanantajan kanssa. Lainanottaja maksaa sitten lainanantajalle summan korolla PayPalin avulla. Vahvistettuaan Bitcoin siirretään lainanantajan ja luotonsaajan lompakon välillä.

Pörssien lisäksi voit käyttää vertaisverkkokauppaa ostamaan Bitcoinia PayPalin avulla. Sekä LocalBitcoins.com että Paxful ovat vertaisverkkokauppoja, jotka sopivat ostajiin suoraan myyjien kanssa. Näiden pörssien avulla myyjät voivat määrittää omat valuuttakurssinsa ja maksutavat. Kaikki myyjät eivät hyväksy PayPalia, mutta voit suodattaa online-myyjien haun maksutavan mukaan valitaksesi kuka tekee.

Miksi useampi pörssi ei tue PayPalia?
Edellä esitetyn takaisinperintäkysymyksen lisäksi PayPalin käyttämisessä Bitcoinin ostamiseen on muita haittoja.

PayPal-palkkiot voivat lisätä merkittävästi tapahtumakustannuksia, ja monet käyttöympäristöt perivät jopa 10% tapahtuman summasta. Toinen huomioitava asia on, että jos ostat alustan kautta, joka ei hyväksy paikallista valuuttaa, myös konversiomaksut voivat olla voimassa. Jos esimerkiksi muunnetaan Yhdysvaltain / Kanadan dollareiksi, PayPal veloittaa 3,5% valuuttakurssia korkeamman maksun. Muiden valuuttojen osalta maksu on 4% valuuttakurssista.

PayPal voisi toimia yhdessä Paxosin kanssa salauksen ostamisen ja myynnin mahdollistamiseksi
Fintechin juggernaut PayPal on tiettävästi tehnyt yhteistyötä Paxos Crypto Brokeragein kanssa salauskeskeisen maksupalvelun toimittamiseksi. Jos kauppa vahvistetaan, PayPal helpottaa ostamista ja …

admin

View more posts from this author