Hoe werkt de Bitcoin System-uitwisseling

Bitcoin System is een custodial exchange, wat betekent dat uw fondsen direct in netwerk wallets worden bewaard. Het platform introduceert een schone en makkelijk te gebruiken interface die handelsactiviteiten vereenvoudigt. Met name zijn er drie verschillende accounttypes waar gebruikers uit moeten kiezen wanneer ze zich registreren voor de beurs. Deze opties zijn ingesteld op basis van uw handelsniveau.

Starter

Het eerste accounttype dat beschikbaar is voor nieuwe gebruikers is het Starter-account. Hiermee kunt u snel crypto kopen en verhandelen op het Bitcoin System-netwerk. U moet het systeem voorzien van uw volledige naam, e-mailadres, primair adres en telefoonnummer om te kunnen beginnen. Dit accountniveau staat met name geen fiat aankopen toe.

Voor meer informatie over dit onderwerp, klik hier: https://www.indexuniverse.eu/nl/bitcoin-system-ervaringen/

Intermediair

Meer gevorderde handelaren zouden voor de tussenliggende rekeninginstelling moeten gaan. Dit account biedt meer opties, maar vereist ook dat u zich beter identificeert. Intermediaire gebruikers moeten Bitcoin System voorzien van hun beroep, sofi-nummer, overheids ID, bewijs van verblijf, en gezichtsverificatie. Eenmaal goedgekeurd, genieten intermediaire gebruikers van lagere financieringsbeperkingen en kunnen ze direct crypto kopen met fiatvaluta.

Pro

Professionele handelaren moeten kiezen tussen een individuele of zakelijke rekening. Dit type account ontsluit het volledige potentieel van het platform. U krijgt toegang tot krachtige functies zoals marge en over-the-counter handel. Het duurt iets langer voordat deze rekeningen worden geverifieerd. Gemiddeld duurt het ongeveer vijf dagen om een Pro-rekening te verifiëren.

Marge Handel

Pro gebruikers kunnen hun inspanningen verhogen door gebruik te maken van de margehandel functie. Om gebruik te maken van deze functie, moet u uw account te laden via overschrijving. Bitcoin System ondersteunt momenteel USD, JPY, CAD, en GBP overschrijvingen voor margehandel.

Futures

Bitcoin System biedt professionals ook de mogelijkheid om futures te verhandelen. De handel in futures is een geavanceerde strategie die gebruikers in staat stelt om te wedden op de toekomstige prijs van een digitaal actief. In het bijzonder kunnen Bitcoin System-gebruikers top cryptocurrency futures verhandelen met tot 50x leverage op dit moment. Het verhandelen van futures brengt het voordeel van lage transactiekosten met zich mee. Momenteel ondersteunt de beurs de handel in futures op Bitcoin, Ether, Litecoin, Ripple XRP, en Bitcoin Cash.

Geschiedenis van de Bitcoin System-uitwisseling

Bitcoin System kwam op de markt in juli 2011. Het was een van de eerste deelnemers op de markt. Vandaag de dag is het een van de grootste Bitcoin-uitwisselingsplatforms ter wereld wat betreft de handelswaarde in euro’s. In de afgelopen jaren heeft Bitcoin System zijn netwerk uitgebreid met ’s werelds eerste brick-and-mortar cryptocurrency bank – Fidor Bank AG.

Hoe de Bitcoin System-uitwisseling te gebruiken

Bitcoin System heeft een reguliere aanmeldingsprocedure in lijn met de meeste grote exchanges. Om te beginnen met handelen op dit platform, moet u rechtsboven een Account aanmaken. Hier wordt u gevraagd om uw persoonlijke gegevens in te vullen. Vervolgens moet u een hoofdsleutel aanmaken om uw account te beveiligen. Deze sleutel geeft uw account een extra laag van bescherming tegen ongeoorloofde opnames. Zodra u deze stap hebt voltooid, ontvangt u een e-mail met een activeringssleutel. Kopieer en plak de sleutel in uw handelsportaal en u bent helemaal klaar.

admin

View more posts from this author