Dash, EOS, Bitcoin Cash Prijsanalyse: 13 juli

Het zou onnauwkeurig zijn om te suggereren dat, in tegenstelling tot de populaire verwachtingen, alle altcoins de trend hebben getrotseerd om winst te noteren terwijl Bitcoin het moeilijk had om dit te doen op de grafieken. Niet alle altcoins. Terwijl mensen als Tezos en Chainlink van de gelegenheid gebruik maakten om te waarderen, waren de bewegingen van anderen als Bitcoin Cash, Dash en EOS meer in lijn met Bitcoin’s eigen prijs-kwaliteitverhouding.

Bitcoin Cash [BCH]

Bitcoin Cash, een van de populairdere vorken van Bitcoin Up, heeft al een paar maanden moeite om de winst op de hitlijsten vast te leggen. Dit was het geval ten tijde van het schrijven van dit artikel, maar ook na een stijging van bijna 9% op de rug van Bitcoin, is BCH sindsdien met meer dan 2% gedeprecieerd.

Interessant is dat, hoewel dat een pessimistische lezing zou zijn, de indicatoren van BCH dat sentiment niet lijken te delen. Terwijl de Bollinger Bands nog steeds ver uit elkaar liggen, wat wijst op enige inkomende marktvolatiliteit, hield Chaikin Money Flow stand op 0,10, wat impliceert dat de instroom van kapitaal nog steeds groter was dan de uitstroom van kapitaal.

Terwijl de blokketenontwikkelingen voor Bitcoin Cash moeilijk te realiseren waren, maakte de vorkmunt recentelijk golven nadat onthuld was dat ’s werelds grootste stablecoin, Tether [USDT] nu circuleert op het Bitcoin Cash netwerk.

EOS

EOS, ooit een populaire steunpilaar in de top-10 van de cryptotheekmarkt, is er niet meer. In feite heeft de dalende waarde van de munt in de afgelopen maanden geleid tot de 14e positie op de grafieken van CoinMarketCap. Sinds de weerstand tegen eind april is EOS verder gedaald op de grafieken. Terwijl de stijging van Bitcoin op de 6e de koers van EOS met meer dan 11% duwde, volgde een kleine correctie, waarbij EOS ervoor koos om te consolideren en standvastig te blijven in plaats van hogere winsten te boeken.

De marktindicatoren van de munt wezen op een dergelijke consolidatie. Terwijl de stippellijnen van de Parabolic SAR een stijgende markt bleven ondersteunen, bleef de Relative Strength Index bemiddelen tussen de oververkochte en overboughtzones op de grafiek.

Net als bij Bitcoin Cash zijn er niet al te veel ontwikkelingen geweest om over EOS te spreken. Echter, het sentiment van de gemeenschap, off-late, is nogal angstig, vooral omdat volgens een recent rapport, EOS een exodus van ontwikkelaars zag nadat COVID-19 in werking was getreden.

DASH

Dash, een van de belangrijkste privacymunten op de markt, heeft de afgelopen maanden gestaag zijn marktaandeel verloren. Terwijl Dash is gedaald naar de 25e plaats op de hitlijsten, stond medeconcurrent Monero op het moment van schrijven op de 15e plaats. Net als EOS is ook DASH in een neerwaartse spiraal terechtgekomen sinds het in de laatste week van april zijn weerstandsniveau bereikte. Net als BCH en EOS heeft ook DASH na een stijging van meer dan 8% op 6 juli een soort van plateau op de hitlijsten gezet.

De marktindicatoren van de crypto gaven verschillende signalen. De MACD-lijn was ruimschoots over de Signaallijn heen en impliceerde bullishness, de histogrammen van de Awesome Oscillator gaven een minimaal momentum in de DASH-markt weer.

admin

View more posts from this author